Uniek Nieuwbouwproject in Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden worden de komende jaren wel 1300 woningen gebouwd. Het wordt een uniek nieuw woongebied op een prachtige locatie die alle rust uitstraalt.
De bebossing, watergangen en wandelpaden worden zo veel mogelijk behouden. Uniek voor Muiden aan de rand van Amsterdam en 't Gooi
Deel dit stuk: via facebook Facebook via linkedin LinkedIn

 

Op dit gebied worden diverse buurten met hun eigen bouwstijl ontwikkeld, zoals rijtjeswoningen, appartementen, geschakelde woningen vrijstaande villa's en ook nog de mogelijkheid om zelf te bouwen op vrije kavels.
Bij veel woningen is een eigen sloep aan de steiger aan te leggen.
De prijzen zijn vanaf € 389.000,- v.o.n.

 

In de nieuwe wijk komt een nieuwe school, kinderopvang, winkels, en diverse parkjes watergangen door het gehele terrein en een park bij de westbatterij, waardoor wandelen, varen en recreëren allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Aan de rand van dit gebied is het mooie Monumentale Vestingstadje van Muiden (sinds 2016 Gemeente Gooise Meren) gelegen met zijn mooie landelijke omgeving met het bekende café Ome Ko en vele restaurantjes en gezellige terrassen. Er is genoeg te beleven, zoals de jaarlijkse Hardzeildagen, vlaggetjesdag, het spieringfestival, het roei evenement Muiden Pampus Muiden.
Tevens wordt sportgelegenheid aangelegd.

U kunt hier goed wonen op deze unieke locatie met een goede verbinding naar Amsterdam, 't Gooi en Utrecht en voor de watersporter uitmonding naar het IJsselmeer.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0294-261392