Uniek Nieuwbouwproject in Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden worden de komende jaren wel 1300 woningen gebouwd. Het wordt een uniek nieuw woongebied op een prachtige locatie die alle rust uitstraalt.
De bebossing, watergangen en wandelpaden worden zo veel mogelijk behouden. Uniek voor Muiden aan de rand van Amsterdam en 't Gooi
Deel dit stuk: via facebook Facebook   via linkedin LinkedIn

 

Nieuw in de verkoop 

Zaterdag 24 november a.s. start de verkoop van Krayenhoff!

20 eengezinswoningen in het gezellige Vestingstad.

Hier woont u dichtbij het gezellige centrum van Muiden maar ook vlakbij het toekomstige park met het sloephaventje in De Krijgsman Muiden.

De woningen hebben een woonoppervlak van 112 tot 137 m2 en diepe tuinen op het zuidoosten en noordoosten.

Koopsommen zijn vanaf € 443.500,- tot € 569.000,- .

 

 

Nieuw in de verkoop 24 riante appartementen ‘Havenmeester & Brugwachter’ en 23 unieke grachtenpanden 

Er is een start gemaakt met de verkoop van 24 prachtige riante appartementen, een unieke woning langs de gracht in Vestingstad Oost en 23 grote unieke grachtenpanden aan Gracht Oost. En dat op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam: in de mooiste nieuwe woonwijk van Nederland!

Het gebouw “De Havenmeester” bestaat uit 24 appartementen met een woonoppervlak tot ca. 177 m2 en verdiepingshoogten van 2,80 of maar liefst 3 meter. Alle appartementen hebben grote balkons en terrassen tot ca. 73 m2 op het zuiden, uitkijkend op de haven, het park en een fantastisch uitzicht van het IJsselmeer tot Amsterdam.

Naast het gebouw wordt een unieke woning van ca. 207 m2 woonoppervlak gebouwd: “De Brugwachter”. Deze woning heeft een eigen entree met maar liefst ca. 87 m2 buitenruimte, in de vorm van een voortuin, achtertuin en zonnig terras!

Koopsommen zijn vanaf € 395.000,- v.o.n. tot € 965.000,- v.o.n.

De Gracht Oost wordt genieten van water, gezelligheid en sfeer. De Vestingstad in De Krijgsman wordt levendig, met smalle straatjes en pleintjes waar wordt gewoond en gewerkt. Centraal in de wijk komt de gracht, waaraan de bijzondere grachtenpanden komen te liggen. Zoals het hoort aan een gracht: elk pand is anders, met veel aandacht voor materiaal en detaillering. En ze worden ruim: vanaf ca. 184 m2 tot maar liefst ca. 243 m2 woonoppervlak. Met een tuin of terras aan de grachtzijde en natuurlijk ook een tuin aan de achterzijde van de woning. En heel fijn: plafondhoogtes tot 3 meter op de begane grond!

 

 

 
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0294-261392

Laatste nieuws

Recent bekeken