Uniek Nieuwbouwproject in Muiden

Op de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond.

Als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

Deel dit stuk: via facebook Facebook   via linkedin LinkedIn

 

De Nieuwezijds

De Nieuwezijds is een nieuwe ontwikkeling van De Krijgsman Muiden met veel diversiteit. Het kleinschalig ontworpen project is gelegen op een parkeersouterrain en bestaat uit diverse gebouwen en woonvormen waaronder appartementen, loodswoningen, penthouses en loftappartementen. De Nieuwzijds is gelegen in het Muidens Kwartier, nabij het paviljoen en het haventje en de oude stadskern van Muiden met haar gezellige terrasjes aan de sluis.

Het Muidens Kwartier vormt een grootstedelijk woongebied midden in een landelijke omgeving, nabij de oude stadskern van Muiden in de metropool van Amsterdam. Aan de Nieuwezijds staan moderne industriële woningen aan een stedelijke binnentuin.

De Nieuwezijds is de unieke samensmelting van Amsterdam en Muiden. De stoere architectuur doet denken aan de oude Amsterdamse havengebouwen en pakhuizen maar ook de loodsen en industriële panden in het oude Muiden.

 

 

 
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0294-261392

Laatste nieuws