Uniek Nieuwbouwproject in Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden worden de komende jaren wel 1300 woningen gebouwd. Het wordt een uniek nieuw woongebied op een prachtige locatie die alle rust uitstraalt.
De bebossing, watergangen en wandelpaden worden zo veel mogelijk behouden. Uniek voor Muiden aan de rand van Amsterdam en 't Gooi
Deel dit stuk: via facebook Facebook   via linkedin LinkedIn

 

 

Nieuw in de verkoop Het Parkhof

Het Parkhof ligt aan de rand van het ‘voormalige kruitbos’ helemaal in het westen van het deelgebied De Vestingstad.

In het zuiden van Het Parkhof staan appartementen aan de entree van dit deelgebied, met aan de zuidzijde het haventje en de groene overgang tussen het park en de ruigere padenstructuur in het westen van De Krijgsman. Aan de zuidoostkant van Het Parkhof ligt het park met de reeds verkochte woningen van deelgebied Het Park er omheen. Vanaf Het Parkhof loopt u ook zo naar het noorden de IJmeerdijk op voor een weids uitzicht.

  

Het gebouw bevat appartementen met aan twee of drie zijden uitzicht naar de omgeving. De ruime terrassen zijn gesitueerd op de zon en ruim van afmeting. 

De appartementen op de begane grond hebben aan hun terras ook nog een stuk tuin. Bij de appartementen hoort 1 parkeerplaats op het gezamenlijke hof in de overdekte schuur. De penthouse heeft nog een parkeerplaats voor een tweede auto.

De prijzen zijn va € 495.000,- v.o.n.


           

Aan de noordzijde hebben 4 woningen een bijzondere ligging met aan de ene kant het gezamenlijke hof en andere kant water. 

De woningen worden verkocht met 2 parkeerplaatsen in het hof. De twee noordelijke woningen hebben een ligplaats voor uw sloep.

De prijzen zijn va € 710.000,- v.o.n.

 
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0294-261392