Persoonlijk TotaalPlan

Streefkerk heeft zich gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren en bedrijven. Zo adviseren wij u op het gebied van hypotheken, kredieten, verzekeringen, sparen en pensioenen. Door onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en onze verplichte permanente educatie, kunnen wij gerust stellen dat we verstand van zaken hebben.  

Op zoek naar controle over uw financiële toekomst? ons TotaalPlan geeft inzicht in uw financiële situatie, nú en in de toekomst 

Vraagt u zich wel eens af? 

Heeft u doelen en wensen waarvan u wilt weten of u ze kunt realiseren? Wat zijn de gevolgen als u arbeidsongeschikt raakt, uw kinderen willen studeren of uw partner overlijdt? Is het mogelijk om na uw pensioen uw huidige levenswijze voort te zetten? Vragen en wensen waarvoor u voorzieningen kunt treffen in de vorm van verzekeren en sparen. Het nemassdeboer TotaalPlan biedt hiervoor de oplossing.

Kleine plannen, Grote plannen 

Iedereen heeft een plan; groot, klein, ambitieus of juist heel ‘low profile’. Wilt u juist nú genieten of toch liever een appeltje voor de dorst? Het maakt niet uit, het is namelijk zeer goed mogelijk voor beide situaties een financieel plan te trekken met ons TotaalPlan. En wijzigt uw plan? Geen probleem, dan wijzigt de invulling van het TotaalPlan met u mee.

Helder - Flexibel - Compleet - Uw plan ! 

Onze oplossing: TotaalPlan 

Het TotaalPlan biedt een compleet pakket voor een vast bedrag per maand. De hoogte van dit maandelijkse bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een ondernemer heeft een complexere financiële huishouding dan een particulier.Feit blijft dat onze aanpak en een goed op elkaar afgestemd plan te allen tijde meer voordeel oplevert dan het onderhouden van losse producten. 

Wat heb ik aan het TotaalPlan 

Wij adviseren hoe uw doelen en wensen zijn te realiseren en of uw huidige financiële producten nog bij u passen. Wij kijken naar uw arbeidsongeschiktheidsrisico, overlijdensrisico, uitvaart, pensioen, vermogensopbouw (beleggingen), lijfrente, woonlasten en natuurlijk hypotheek. Een totale aanpak, zo voorkomt u verrassingen achteraf. Ons TotaalPlan bestaat uit verschillende diensten waardoor u een goed overzicht en controle behoudt over uw financiële situatie, nu én in de toekomst.

Wat kunt u van ons verwachten 

  • Periodiek persoonlijk gesprek met uw adviseur én uitgebreide rapportage.
  • Doorlopend onderhoud en nazorg op uw complexe financiële producten.
  • Persoonlijke begeleiding bij belangrijke gebeurtenissen en claims op uw verzekeringen.
  • Doorlopende controle op wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving.

Wij bieden u een onafhankelijk advies en werken daarom samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Deze verschillende banken en verzekeraars bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan. Niet zo gek dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Streefkerk geeft u het overzicht terug! 

Meer informatie...

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening of onafhankelijk advies? Neemt u dan contact op met ons.

Laatste nieuws