Te koop: Kloosterstraat 16, 1398 AM Muiden

• Locatie

Overdracht
Referentienummer 06098/4067611
Vraagprijs € 465.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 26 juni 2018
Laatste wijziging Woensdag 27 juni 2018
Bouw
Soort bouw Bestaande bouw
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 168 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 125 m²
Inhoud 590 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 8 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 6 (en 1 kelder)
Aantal kamers 7 (waarvan 4 slaapkamers)
Ligging Aan rustige weg
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja

Omschrijving

Ruime HALF VRIJSTAANDE split-level woning in het gezellige vestingstadje Muiden vlakbij de A1, op slechts 10 autominuten van Amsterdam. De woning is gelegen in de Kloosterstraat nabij de Jozefschool en de Grote Kerk van Muiden nabij rivier De Vecht en op loopafstand van het Muidense centrum met de oude zeesluis, kleine winkels, restaurants en de bruine vloot. Langs het Muiderslot vaar je met de boot zo het IJsselmeer op. En op het terras bij café Ome Ko geniet je van de boten in de sluis.

De woning heeft o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers, een inpandige garage en achtertuin met achterom.

Indeling:
Entree, toilet met fonteintje, hal met meterkast, toegang tot de inpandige garage en tot de royale bergruimte, trap naar 1e level.

1e level:
Woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. De achterdeur geeft toegang tot klein terras met vaste trap naar de tuin.

2e level:
Woonkamer met open haard en toegang tot balkon aan de voorzijde.

3e level:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en badkamer met douche en vaste wastafel.

4e woonlevel:
Overloop met toegang tot ruime ouderslaapkamer en badkamer met douche en 2e toilet.

5e level:
Overloop met toegang tot 4e slaapkamer/zolderruimte met cv-opstelling en aansluiting wasmachine/droger.

Voorzijde/parkeerruimte
Eigen terrein met ruimte voor het parkeren van een auto.

Bent u op zoek naar een ruime, eengezinswoning in het beschermde stadsgezicht van Muiden, dan is wellicht de woning die u zoekt. Neem direct contact met ons op, voor het maken van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Recent bekeken