Beschrijving

WOON-/WINKELPAND MIDDEN IN HET OUDE CENTRUM VAN HUIZEN

Op een aantrekkelijke locatie, in het oude centrum van Huizen, gelegen woon-/winkelpand met een winkelruimte (ca. 102 m2 vloeroppervlak) aan de Voorbaan (om de hoek van de Havenstraat), een royaal souterrain van ca. 83 m2 vloeroppervlak en een 4-kamer-appartement op de 1e en 2e etage (ca. 115 m2 woonoppervlak).

Beide panden hebben hun eigen ingang en nutsvoorzieningen. 

Huizen heeft een verzorgingsgebied met ca. 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken en Almere komen in Huizen recreëren en winkelen. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven. 

Object 
De winkelruimte is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het dorpshart van Huizen nabij winkels als HEMA, Expert, Intertoys, Etos, Bruna, Albert Heijn, Gall & Gall en de toekomstige Action. Door de brede etalage van circa 7 meter heeft de winkel een uitstekende attentiewaarde. Verder geldt in het oude centrum dat er gratis geparkeerd kan worden.

Indeling
Begane grond:
In de voorgevel dient nog een toegang tot het winkelpand gecreëerd te worden en kan een 2e toegang gecreëerd worden met aansluiting tot de trap naar het appartement. De vergunning voor deze aanpassingen is reeds verstrekt. Vanuit het winkelpand bevindt zich de toegang tot het souterrain. Dit souterrain is ook bereikbaar vanaf de achterzijde van het pand.

1e etage:  (de woning dient gemoderniseerd te worden).
Vanaf de achterzijde van het pand bereikt men via een trap het zonnige dakterras van het appartement van waaruit het appartement toegankelijk is. Entree, keuken van waaruit toegang tot de L-vormige woonkamer en tot de centrale hal met toilet, trap naar 2e etage en (thans afgesloten) trap naar winkelruimte.

2e etage:
Overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer met toilet, ligbad, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Vliering:
Bergruimte met CV-opstelling.

Bent u op zoek naar een royaal woon-/winkelpand op een aantrekkelijke locatie in het oude centrum van Huizen, dan is dit wellicht wat u zoekt. Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Kenmerken