Zakelijke verzekeringen

Verzekeringen zijn voor veel ondernemers noodzakelijk. Bepaalde risico's kunt u gewoonweg niet zelf dragen: één aansprakelijkheidsclaim of brandschade kan het einde van uw onderneming betekenen.

Licht daarom uw risico’s eens door met Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën en bepaal welke verzekeringen voor u als ondernemer nodig zijn.

Nut en noodzaak van verzekeren

Verzekeringen zijn niet altijd de oplossing. Zeker niet als u zich actief bezighoudt met risicobeheersing. Het is van groot belang om de risico’s binnen uw onderneming en de bijbehorende (financiële) consequenties helder in kaart te brengen.
  • Bent u actief in een risicovolle branche?
  • Is er kans op beroepsziekten?
  • Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen?
Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën heeft alle expertise in huis om u hierbij deskundig en onafhankelijk te adviseren.

Wat hebben wij u te bieden

• U krijgt een zinvol en gedegen pakket verzekeringen voor ondernemers
  • De juiste balans tussen premies en risico's
  • De best passende polisvoorwaarden
  • Zeer gunstige premies
  • Uitstekende service
  • Optimale begeleiding in geval van schade
  • Een klankbord voor al uw vragen rond verzekeren, pensioen, risicoanalyse en employee benefits.
  • Vakkennis, betrokkenheid en persoonlijke aandacht
  • Gegarandeerd onafhankelijk advies
  • Ook wij zijn ondernemer dus wij weten wat er bij u speelt

Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën is graag uw financiële gesprekspartner én collega-ondernemer. Neem contact op voor een zakelijk en verhelderend gesprek op ons kantoor in Muiden.