Employee benefits

Employee benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers.

Vanaf 2015 is de werkkostenregeling verplicht. Dat betekent dat u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') kunt besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Minimale investeringen leiden vaak tot maximaal gemotiveerde medewerkers!

Waarom goede arbeidsvoorwaarden creëren?

• Medewerkers willen op meer manieren worden beloond dan met salaris
  • Een afgewogen employee benefits-pakket maakt van u een aantrekkelijke werkgever voor gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers
  • Collectieve verzekeringen bieden uw medewerkers aantrekkelijke premies en voorwaarden
  • U wilt gezond gedrag stimuleren, bijvoorbeeld door een fietsenplan

Welke employee benefits voor uw bedrijf?

Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën adviseert u graag over:

• Een afgewogen pakket dat het beste past bij uw medewerkers
  • Hoe u uw investering zo beperkt mogelijk kunt houden
  • Het optimaal benutten van de fiscale voordelen
  • Het toelichten van het pakket voorzieningen aan uw medewerkers

Bespreek de mogelijkheden

Streefkerk weet wat de mogelijkheden zijn rond aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Hierbij kunt u denken aan:
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Fietsenplan
  • Abonnement op bedrijfsfitness
  • Auto van de zaak
  • Telefoon/internet van de zaak
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoedingen
  • Bonusregeling of winstdelingsregeling

Goede arbeidsvoorwaarden, daar heeft iedereen baat bij. Kom eens langs op ons kantoor in Muiden en wij leggen alles graag aan u voor. Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën neemt u graag al het werk uit handen!