Streefkerk Assuradeuren

Streefkerk Assuradeuren werkt nauw samen met Streefkerk makelaars o.g. & assurantiën. Zij hebben gekozen om hun advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren.

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels, die u kunt terugvinden in de NVGA Kwaliteitsnormering Deze normen zijn opgesteld door de NVGA.

Mocht er onverhoopt een conflicterende situatie ontstaan dan geldt de volgende procedure: NVGA circulaire procedure conflicterende situaties

Streefkerk Assuradeuren is een volmachtbedrijf. Dit houdt in dat wij de bevoegdheid hebben gekregen om namens de navolgende verzekeraars rechtstreeks op te treden

Een gevolmachtigd agent doet dus bijna alles wat een verzekeraar ook doet. Voor de klant levert dat veel voordelen op, zoals:

• Snelle polisafgifte door het volmachtbedrijf
  • Deskundigd en snelle schadeafwikkeling door eigen afdeling
  • Alle zaken worden direct binnen het eigen volmachtbedrijf geregeld
  • Dus korte lijnen en snelle afstemming van uw verzekeringszaken

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus.