Advies zakelijke verzekeringen

Een eigen bedrijf starten en dan?

Ondernemen is risico’s nemen. Maar u wilt toch niet het risico lopen dat u geen inkomen heeft als u tijdelijk niet kunt werken? Of geen aanvullend inkomen wanneer u met pensioen gaat?

Stel ik word ziek, wat nu?

U bent een gedreven ondernemer, maar ook u kunt ziek worden of een ongeval krijgen. Hoe staat u er dan financieel voor? Kan uw bedrijf gewoon doorlopen? Met een verzekering hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Mijn bedrijf is mijn pensioen

Pensioen opbouwen in uw eigen bedrijf (uw bv) heet pensioen opbouwen in eigen beheer. Nadelen zijn de kosten, de onzekerheid en de beperkingen bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. Een alternatief voor deze complexe manier van pensioenopbouwen is verzekeren.

Als ondernemer goed zorgen voor mijn gezin

Als u onverwacht arbeidsongeschikt wordt of erger u overlijdt, wilt u toch dat alles voor uw gezin goed geregeld is? Zij komen op de eerste plaats. Hoe doet u dat?

Ondernemen is risico's nemen

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Risk management

In een risk management adviestraject maken wij een analyse van de risico’s en onzekerheden die een bedreiging vormen voor de continuïteit van organisaties.

Aan de hand van de doelstellingen, organisatie en bedrijfsprocessen van een onderneming identificeren wij de essentiële risico’s, waarna de resultaten in een totaal overzicht van aanbevelingen worden vastgelegd.

Hoe kunnen deze risico’s worden beheerst of afgedekt?

Streefkerk kent en verkent de markt met continuïteit als uitgangspunt. We presenteren een brede beoordeling van premie, eigen risico, condities en voorwaarden van de bestaande verzekeringscontracten op toereikendheid en marktconformiteit.

De uitkomsten van onze analyse leiden vaak tot concrete kostenbesparingen en een hogere effectiviteit op risicobeheersing.

Altijd een sparringpartner bij de hand

Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën te Muiden weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën ondersteunt u en uw onderneming!

De oplossingen van Streefkerk

VoordeelOndernemerspakket

Speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt: de detailhandelaar en de ZZPér.

Hiermee kan afhankelijk van het soort en aantal verzekeringen die u hierin onderbrengt de pakketkorting oplopen tot maar liefst 12,5%.

Voor ieder jaar dat u klant bent bij ons ontvangt u 1% korting tot maximaal 5%.

VoordeelBedrijvenpakket

Speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt: het MKB.

De pakketkorting kan afhankelijk van het aantal rubrieken oplopen tot maximaal 12%.

Voor ieder jaar dat u klant bent bij ons ontvangt u 1% korting tot maximaal 5%.