Hypotheken

Met hypotheekadvies van Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën weet u waar u aan begint als u misschien wel de grootste financiële verplichting in uw leven aangaat.

Wij maken u wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan uw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven u een berekening van de maandlasten van uw hypotheek. Daarnaast krijgt u deskundig advies over het afdekken van risico's rond uw hypotheek. Kortom, met het hypotheekadvies van Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën weet u waar u aan toe bent.

Annuïteiten hypotheek

De annuïteiten hypotheek is momenteel erg actueel. Sinds 1 januari 2013 moet u namelijk uw nieuwe hypotheek in dertig jaar volledig en ten minste annuïtair aflossen om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek.

Omdat u moet aflossen op uw schuld, neemt ook de te betalen rente af. Minder rente betekent echter ook minder hypotheekrenteaftrek en dus minder fiscaal voordeel. Hierdoor zullen uw netto maandlasten geleidelijk toenemen. Heeft u vragen over de annuïteiten hypotheek? Bel dan met ons kantoor: 0294 - 261392.

Wat mag u verwachten van ons hypotheekadvies?

Bij het hypotheekadvies van Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën krijgt u:
  • Berekening van uw maximale hypotheek
  • Advies over de gewenste maximale maandlasten
  • Berekening van uw hypotheekrenteaftrek
  • Heldere uitleg over de verschillende hypotheekvormen
  • Samenstelling van uw risicoprofiel
  • Selectie van de best passende hypotheekvorm
  • Selectie van aanbieders met laagste rente
  • Inventarisatie van kans op Nationale Hypotheekgarantie of starterslening
  • Deskundig advies over afdekken van risico's rond uw hypotheek
  • Volledige begeleiding van het gehele proces van offerte tot aanvraag
  • Kortom antwoord op al uw hypotheekvragen

Hypotheekadvies in Muiden dicht bij huis geregeld bij Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën

Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid! Bel 0294 - 261392 of bezoek ons kantoor te Muiden.